logo Pur Sang meubeldesign

.

Creatief produceren met de beste materialen leidt tot een verantwoord eindproduct

.

fauteuil Delta in Ploegstof Ploegwool       3-zits bank Alpha in Bosco natuurleer  draaifauteuil Brigitte in Ploegstof Bolster - uitgevoerd met lage rug  3-zits bank Karma in Ploegstof Stoner       draaifauteuil Brigitte in Abano leer - uitvoering met hoge rug

.

Iedere bank wordt in onze Nederlandse fabriek vakkundig  -  en volledig met de hand  -  speciaal voor u gemaakt   

.

Waarom Pur Sang meubeldesign

  • Het unieke, uitgekiende design
  • Het rijke zitcomfort (naar keuze soft of medium)
  • Het gebruik van duurzame materialen
  • Maatwerk naar wens
  • Een 100% Nederlands product
  • Een sterke prijs / kwaliteit verhouding
  • Een brede keus in maatvoeringen, bekledingen en kleuren

.  

Productkeuze 

U heeft de keuze uit diverse modellen die in 7 standaard breedtematen leverbaar zijn. Daarnaast maken losse fauteuils en poufs deel uit van de collectie. De bekleding is mogelijk in 6 mooie leersoorten in een scala aan kleuren en in ruim 40 kwaliteitsstoffen van weverij De Ploeg in een breed kleurenpalet.. U kunt voor soft zitcomfort kiezen (standaard) of u kunt voor het meer stevige medium zitcomfort kiezen. Pootjes, sleden en draaivoeten zijn mogelijk in mat zwart geëpoxeerd (powdercoat) of in RVS.

.  

Maatwerk naar wens

.

afbeelding meetlint / rolmaat * Maatwerk naar wens

.

Uiteraard kunnen we ook tegemoet komen aan uw individuele wensen. Bijvoorbeeld als u een aangepaste breedte, zithoogte of zitdiepte van uw bank wenst, Zo is bij een bank iedere gewenste breedte aanpassing per 5 cm en/of iedere gewenste zitdiepte aanpassing per 2 cm tegen meerprijs mogelijk. Ook is het in bijna alle gevallen mogelijk om voor een hogere zithoogte te kiezen (2 tot 4 cm hoger).

.  

Garantie

Iedere Pur Sang meubeldesign partner is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Alle garanties en bepalingen van de Branchevereniging zijn dus geldig voor Pur Sang meubeldesign producten. Voor gedetailleerde informatie kunt u de CBW site bezoeken wonen.cbw-erkend.nl

Praktische / technische informatie

Onderstaand kunt u informatie vinden over de Pur Sang leerkwaliteiten en stofkwaliteiten. Ook treft u informatie aan over de technische opbouw van uw Pur Sang bank of fauteuil.

.

De leerkwaliteiten

warm  -  chique  -  edel


afbeelding stalenbundel Accent semi-aniline leer afbeelding stalenbundel Abano semi-aniline leer afbeelding stalenbundel Aspect semi-aniline leer

detailopname Bosco aniline natuurleer afbeelding stalenbundel Barolo semi-aniline leer detailopname Confienza aniline natuurleer

      .

U heeft de keuze uit zes mooie, duurzame leerkwaliteiten (vier semi-aniline leersoorten en twee aniline natuurleer soorten) in een scala aan kleuren. Voor verdere details over de leersoorten gaat u naar pagina "Het rundleer van Pur Sang meubeldesign".

.

.

De Ploegstoffen

smaakvol  -  luxueus  -  kleurrijk


stalenbundel Ploegstof Ploegwool * Een unieke kleurenreeks                                   stalenbundel Ploegstof Bolster * Subtiele kleurnuances

.

Omdat we uitsluitend met de juiste materialen werken hebben we voor de ruim veertig kwaliteitsstoffen van de Nederlandse weverij De Ploeg gekozen. Op pagina "de Ploegstoffen" leest u er meer over.


Het schuim

veerkrachtig   -   comfortabel   -   duurzaam


We willen graag dat u jarenlang comfortabel in uw nieuwe bank of fauteuil kunt zitten. Daarom gebruiken we duurzame schuimmaterialen.

In de zitting wordt soft koudschuim met een soortelijk gewicht van 55 toegepast. Als u graag een wat meer stevige zitting wenst, kunt u kiezen voor medium koudschuim met een soortelijk gewicht van 55. Bij modellen met een nonchalante look wordt het koudschuim nog met een donsachtige mat - gevuld met latex- en koudschuim sticks en comforel - afgedekt.

In de rug wordt soft koudschuim met een soortelijk gewicht van 30 toegepast. Bij modellen met een nonchalante look bestaat de rugvulling uit een combinatie van koudschuim- en dacron sticks en comforel.

Op de armen wordt koudschuim met een soortelijk gewicht van 75 HH toegepast.We adviseren u de zit- en rugkussens met een nonchalante look regelmatig licht op te schudden.

.


De pootjes

sierlijk   -   sterk   -   design

.

De stalen pootjes van een Pur Sang bank zijn verkrijgbaar in mat zwart geëpoxeerd (powdercoat) of in RVS.

In bijna alle gevallen is het mogelijk om voor een ander type pootje onder uw bank te kiezen.De vering

krachtig   -   comfortabel   -   soepel


 Nosag (zig-zag) vering in een massief beuken romp                                                  

Het rijke zitcomfort komt mede tot stand door de stalen nosag (zig-zag) vering, die afgedekt is met een viltlaag ter bescherming van de koudschuim zitting.

Bij sommige modellen worden elastische banden toegepast in de binnenzijden van de armen.

In de poufs worden singels toegepast.

.

De romp

zwaar   -   robuust   -   massief

.


massief beukenhout * De basis van een Pur Sang meubeldesign bank of fauteuil                                    

De basis van uw meubel - de romp - is oerdegelijk opgebouwd uit massief gestoomd beuken en multiplex zijden.

De zitting, de rug en de armen zijn aparte onderdelen die in een later productiestadium aan elkaar gemonteerd worden.

Kantoor

Martin Eskes design

Kampsedijk 20

4157 GL Enspijk (NL)

T  0345 65 15 54  /  06 57 84 77 12

E  contactformulier

Sitemap                  logo Pinterest logo Facebook logo Google+